Nu we inmiddels in het jaar 2017 zijn beland is het leuk om even kort terug te blikken op het afgelopen jaar. Een jaar waarin Driven weer absurpt veel optredens heeft mogen verzorgen!

Zo waren er de nodige studentenfeesten. Ik noem Amsterdam, Utrecht, Tilburg maar ook in Nijmegen en Best weten ze wat feesten is! Carnaval was natuurlijk weer een mega drukke tijd met voorafgaand ook nog de nodige prinsenballen en zittingen. Ook waren er weer vele kermissen in het hele land, van Venray tot aan Wehl en van Groessen tot aan Lage Mierde. Andere openbare optredens waren er ook weer volop. Zo waren we weer welkom bij de Mijl van Mares en hebben we weer op vele pleinfeesten, tentfeesten en dorpsevenementen mogen knallen.

Ook niet te vergeten zijn de vele (internationale) bedrijfsevenementen die graag gebruik maakten van de diverse diensten van Driven. Zo stonden we weer een aantal keer in de sponsorlounge van v.v. Willem ll, reisden we regelmatig af naar de militairen in Duitsland en hebben op menig personeelsfeest de voetjes van de vloer gespeeld. En natuurlijk niet te vergeten zijn de talloze bruidsparen die in Driven de perfecte bruilofsband zagen. Wat hebben we in 2016 weer mooie en uniek bruiloften mogen verzorgen!

Naast Driven heeft ook Duo Driven regelmatig uit mogen rukken. Diverse huwelijksceremonies, recepties en diners werden weer voorzien van passende muziek en ook bij Holland Casino was het Duo weer meerdere keren welkom.

Fans, klanten, gasten oftewel lieve mensen: Super bedankt voor een knallend 2016 met Driven.

We zien jullie heel graag weer terug in 2017! Dus… tot snel, tot Driven!!