X
Back to the top

De Band

GEDREVEN MUZIKANTEN DIE WETEN WAT FEEST IS

Driven:  misschien wel één van de populairste feestbands van Nederland! Met parels van een zanger, zangeres en zanger/toetsenist staat de frontsectie stevig als een huis! De strakke instrumenten-sectie zorgt voor een warme deken en krachtig koorwerk. Resultaat: een unieke, interactieve 6-koppige beleving met feest-, dans- en meezinggarantie!

ERVARING IN DIVERSITEIT
De muzikanten van Driven hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Deze ruime ervaring resulteert in een geoliede machine die multi-inzetbaar is. Of het nu gaat om een festival, feesttent, bedrijfsfeest, bruiloft, kermis, studentenfeest, jaarmarkt of de 50e verjaardag van tante Toos: Driven past werkelijk in élk plaatje!

INTERACTIE EN ENTERTAINMENT
Waar veel goede coverbands helaas achterblijven in het onderdeel entertainment, weet Driven dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan de muziek op zich. Iedereen die Driven ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een rollercoaster van energie. Want naast het hoge muzikale niveau staat Driven vooral bekend om haar interactie en hoge entertainment gehalte. Uniek is de georganiseerde chaos, spontaniteit, energie, het improvisatie-vermogen en de humor die deze interactie met zich mee brengt. Tel daar de flexibiliteit door het enorm brede repertoire bij op en je hebt een gouden formule: Driven!

IEDER OPTREDEN UNIEK
Driven speelt altijd zonder setlist en dus is ieder optreden anders! In een mum van tijd weet Driven de zaal en het publiek te lezen en past de band haar show en repertoire moeiteloos aan de situatie aan. Verzoekjes, gastoptredens en spontane improvisaties zijn daarbij eerder regel dan uitzondering. Het gevolg: een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor jong en oud!

NO-NONSENSE
Al deze kenmerken maken dat Driven al vele jaren een zeer gerespecteerde band is in het hogere cover-circuit! Ook omdat Driven geheel zelfvoorzienend kan opereren met een eigen hoogwaardige geluid- en lichtshow van 100 tot circa 1500 personen. De band en haar crew is uiterst flexibel en meedenkend door haar no-nonsense mentaliteit. Ook nog eens een genot om mee te werken dus!

Driven …… we’ve got it covered!

 

 

Band Members

Dominique de Bont – Vocals
Luuk Bossers – Vocals
Stef Mourits – Toetsen / vocals
Rik de Bruijn – Gitaar / vocals
Günther Hobo – Basgitaar / vocals
Matthijs Sturm – Drums / sound effects

© Copyright 2022 - Driven Band