X
Back to the top

Driven-XS

Driven-XS

Naast de drukke agenda bij Driven treden toetsenist/zanger Stef, zanger/gitarist Luuk en zangeres Dominique ook nog samen in een semi-akoestische bezetting op onder de naam ‘Driven-XS’.  Deze formatie is uitermate geschikt bij grote en kleine evenementen waarbij de muziek wat meer op de achtergrond mag blijven zoals bij recepties, borrels, diners, huwelijksceremonies en zelfs bij uitvaarten.

Driven-XS speelt lekker in het gehoor liggende easy listening muziek, met hier en daar een vleugje jazz. Uniek aan Driven-XS is dat zij elk denkbaar genre, zelfs vrijwel elk denkbaar liedje moeiteloos kunnen omvormen tot een akoestisch meesterwerk. Vaak zelfs met een totaal andere inslag dan het origineel. Dit kan omdat de muzikanten feilloos op elkaar zijn ingespeeld en elkaar naadloos aanvullen. Ook verzoekjes worden gehonoreerd en zullen op een geheel eigen wijze semi-akoestische ten gehore worden gebracht.

Op verzoek is Driven-XS uit te breiden met onder meer een percussionist, gitarist en/of bassist. Bovendien hebben wij een zeer interessante combi-deal wanneer u kiest voor zowel Driven-XS als de voltallige band Driven op uw evenement! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Driven-XS BOEKEN!

Boek Driven-XS via ons boekingsformulier

© Copyright 2022 - Driven Band