X
Back to the top

Duo Driven

Duo Driven

Naast de drukke agenda van Driven treden zangeres Magtel en zanger/toetsenist Stef ook nog op als duo. In een semi-akoestische bezetting reist het muzikale duo het land door onder de naam ‘Duo Driven’. Zo spelen zij regelmatig in Holland Casino, op recepties, dinershows, huwelijksceremonies en zelfs bij uitvaarten. Ook is Duo Driven uitermate geschikt bij evenementen waarbij de muziek wat meer op de achtergrond mag blijven.

Duo Driven speelt lekker in het gehoor liggende easy listening muziek, met hier en daar een vleugje jazz. Uniek aan Duo Driven is dat zij elk denkbaar genre, zelfs elk denkbaar liedje moeiteloos kunnen omvormen tot een akoestisch meesterwerk. Vaak zelfs met een totaal andere inslag dan het origineel. Dit kan omdat de muzikanten door jarenlange ervaring feilloos op elkaar zijn ingespeeld en zij elkaar naadloos aanvullen. Ook verzoekjes worden gehonoreerd en zullen op een geheel eigen wijze semi-akoestische ten gehore worden gebracht.

Op verzoek is Duo Driven uit te breiden met onder meer een percussionist, gitarist en/of bassist. Bovendien hebben wij een zeer interessante combi-deal wanneer u kiest voor zowel Duo Driven als Driven op uw evenement! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Duo Driven

Boek Duo Driven via ons boekingsformulier

© Copyright 2022 - Driven Band