Het jaar 2017 is alweer een tijdje onderweg en ook wij zijn weer volop aan de bak. Na een (te) korte maar welverdiende vakantie in het najaar/voorjaar zijn we weer helemaal uitgerust. Alhoewel door de drukke carnaval en de nodige prinsenzittingen voorafgaand de vakantie alweer eeuwen geleden lijkt. Ook door de nodige nieuwjaarsfeesten, bedrijfs- en openbare evenementen zijn wij in 2017 al weer met beiden benen op de grond en we zijn dan ook springlevend als nooit te voren en klaar voor de toekomst!

Zo investeerden we onlangs in een geheel nieuw audiosysteem van het topmerk L-Acoustics en werden diversen randapparatuur vervangen of geupgraded. Ook wordt er momenteel hard gewerkt aan een volledig nieuwe lichtshow, geheel op verzoek en op maat van Driven ontworpen en ontwikkelt. Binnenkort meer hierover!

En natuurlijk zien jullie dat de langverwachte nieuwe website online is! Hier en daar wordt hij nog wat bijgeschaafd maar wij zijn er al heel ergb blij mee! En binnenkort worden er nog meer pr-artikelen gelanceerd dus blijf ons volgen. Ook op facebook, youtube en instagram!

We’ll see you soon!